De prijs van het boek is 42,95 euro.  

 

De bestelling zal worden verzonden met PostNL. Het boek zal als brievenbuspakketje (incl. track and trace) worden verzonden. Meerdere boeken kunnen niet als brievenbuspakketje worden verzonden en zullen als pakket worden verstuurd met PostNL. De verzendkosten zijn daarmee afhankelijk van het aantal bestelde boeken. 

 

Verzendkosten binnen Nederland:

1 boek                                                  4,50

meerdere boeken (tot 10kg)             7,50

 

Verzendkosten naar België:

- Verzending naar België kan het beste dmv een bestelling via Bol.com (zie onderaan deze pagina). 

- Mocht je dat om een of andere reden niet willen, dan kan het boek verstuurd worden met DPD vanuit Nederland naar België.  

1 boek                                                   8,50

meerdere boeken (tot 10kg)              12,75

 

 

Verzendkosten naar Duitsland:

Het bundelen van bestellingen naar Duitsland is ivm de coronamaatregelen momenteel niet mogelijk. Naar Duitsland kan alleen verzonden worden via PostNL, verzendkosten voor een enkel boek bedragen dan 13.50.

De bestellingen naar Duitsland zullen worden gebundeld en periodiek worden verstuurd met Deutsche Post. 

1 boek                                                   5,80

meerdere boeken (tot 10kg)             10,50

Mocht je het boek snel nodig hebben en niet kunnen wachten op de bundeling, dan kan het boek in de week van de betaling worden verzonden met PostNL, de verzendkosten voor een enkel boek zijn dan 13,50. 

 

Om een of meerdere boeken te bestellen stuur je jouw contactgegevens per mail of via het formulier op de contactpagina. Je laat weten hoeveel exemplaren je wilt ontvangen en maakt het bedrag voor het gewenste aantal boeken incl. verzendkosten over naar IBANnr. NL37 RABO 0315 846 909 ten name van M. Scheres onder vermelding van de naam waaronder je besteld hebt.

 

Heb je vragen over je bestelling via deze site, neem dan contact op via het mailadres voorlichtingsboekjehechting@gmail.com.

 


Je kunt het boek ook bestellen via bol.com. De boekprijs is dan iets duurder ivm verrekenende bemiddelingskosten en verzendkosten. Voor Nederlanders is deze optie duurder. Voor Belgen is deze optie goedkoper. Via de onderstaande knop kun je rechtstreeks naar de bestelpagina van bol.com gaan. 

 

 

LET OP: vanaf 1 januari 2020 worden er geen BTWfacturen meer gestuurd in het kader van de kleine ondernemersregeling! Indien er wel een factuur gevraagd wordt zal hierop dus geen BTW worden vermeld.